Efterårsferie i sommerhus

Guide til overnatning og aktiviteter i efterårsferien

Vi guider dig til aktiviteter i efterårsferien på Fanø. Om det er efterårsferie med børn eller en gruppe venner, så er Fanø den perfekte efterårsdestination.

Naturens farver er skiftet til varmere nuancer, og dyrelivet er ved at forberede sig til vinterens indtog. Efteråret er kommet, og det betyder også, at det er tid til efterårsferien i uge 42. Efterårsferie i Danmark kan byde på mange forskellige vejrforhold, og derfor er det rart med en masse forskellige aktiviteter, så du har inspiration til aktivering af dig selv og dine børn uanset, hvordan vejrguderne beslutter, at efterårsvejret skal udforme sig.

Sommerhuse til jeres efterårsferie på Fanø

Aktiviteter i efterårsferien

Efterårsferien i Danmark ligger altid i uge 42, og er en uge, der er fyldt med aktiviteter for især børnefamilier. En efterårsferie på Fanø er for store som små i familien, da øens alsidighed og størrelse giver mulighed for, at alle sagtens kan nå at prøve de aktiviteter, som de godt kunne tænke sig. Vi har samlet noget inspiration til jeres efterårsferie på Fanø.

Hvad sker der på Fanø i efterårsferien?

Fanø Blokart

En efterårsferie på Fanø kalder næsten på vandsport og aktiviteter på stranden. Prøv for eksempel kræfter med blokarts ved Rindby strand. Fanø Blokart er Fanøs største arrangør af blokart aktiviteter, og de har åben fra 1. april til 1. november afhængigt af vejret. Det er nu sjovest at køre i blokarts, når der er en smule vind, så det er en helt perfekt aktivitet til efterårsferien.

Find rav på Fanø

Chancerne for at finde rav er særligt gode på Fanøs store flade strande, og da det bedste tidspunkt at finde rav på er efter en storm, så er efterårsferien et godt tidspunkt at tage på ravjagt på Fanø. Det kræver nogle helt specielle vind- og vejrforhold for at få de bedste forudsætninger for en succesfuld jagt efter rav, men et tip er at holde øje med mågerne på stranden. Flokkes de omkring vandkanten så er det et tegn på, at der er kommet et stort opskyl fra havet, som måske indeholder rav til den heldige ravjæger.

Cykel- og vandreture

Når temperaturerne falder en smule, bliver det for mange mere behageligt at tage på vandreture og længere cykelture. Brug efterårsferien på at udforske Fanøs smukke landskaber og nyd oktobervejret, der ofte viser sig fra sin gode side med fuld sol, som giver et smukt spil i de brændte efterårsfarver. Bare tanken giver os lyst til at snøre vandreskoene og tage på vandring i efterårsferien.

Golfferie i efteråret

Mangler de voksne i familien nogle idéer til efterårsferien, så kan I tage på golfferie på Fanø. Du kan finde alt information om golf på Fanø lige her.

Aktiviteter på Fanø

Efterårsferie på Fanø

Spisesteder på Fanø i efterårsferien

Tag på restaurant i efterårsferien på Fanø og nyd de lokale efterårsråvarer tilberedt på fineste vis. Den enestående natur på og omkring Fanø giver nogle gode forudsætninger for at dyrke råvarer af høj kvalitet, og det er restauranterne på Fanø heldigvis enige i. Derfor vil du ofte få serveret lækre lokale øl og delikate menuer skabt med udgangspunkt i lokale råvarer.

Vi har samlet en liste over spisesteder på Fanø, som I kan besøge, når I holder efterårsferie på Fanø.

Overnatning i efterårsferien

Der er ikke noget så godt som et afbræk fra hverdagen i den lange periode mellem sommerferien og juleferien. Midt i oktober, hvor skovene har skiftet til brændte nuancer, og temperaturen er dalet en smule, er et rigtig godt tidspunkt at få lidt hygge og selvforkælelse ind i kalenderen. Lej et sommerhus i efterårsferien med pool eller brændeovn (eller endda begge dele, hvis du er heldig) og se frem til en skøn tiltrængt efterårsferie med børn eller andre dejlige mennesker, som du har kær.

Vi har et stort udvalgt af sommerhuse, så der er noget til en hver smag. Lej for eksempel et stort sommerhus med ekstra velvære eller et lille hyggeligt sommerhus ud til havet og med sauna, så vinterbadersæsonen lige så langsomt kan begynde. Med andre ord så har vi helt sikkert et sommerhus til dig, når du er på udkig efter overnatning i efterårsferien.

Sommerhuse til jeres efterårsferie på Fanø