Færgeplan

Hvis du planlægger at rejse med bus eller tog, kan vi anbefale dig Rejseplanen.dk. Her kan du angive hvorfra du vil rejse samt din destination, og du vil straks få en oversigt over de mulige rejsetidspunkter og ruter. Hvis du gerne vil til Fanø, kan du dog ikke komme udenom at skulle et smut forbi vores hyggelige færge, der sejler i pendulfart mellem Nordby og Esbjerg.

FanøFærgen

Sejl med FanøFærgen/FanøLinjen til Fanø fra Esbjerg. Overfarten varer ca. 12 minutter. Om sommeren sejler færgen hvert 20. minut og om vinteren hvert 40. minut.

Når du skal med FanøFærgen, skal du ikke reservere plads, men blot møde op til den ønskede afgang, hvor du også køber din billet. Priserne varierer efter sæson og biltype. Prisen er den samme, om du kommer kørende i en personbil eller i en autocamper, men hvis du er sprunget i lastbilen eller bussen, så koster overfarten ekstra. Hvis du vælger at bruge dine ben istedet for de fire hjul, så koster overgangen væsenligt mindre. Se priserne lige her. 

Se færgeafgange fra Esbjerg og Fanø

I højsæsonen er der selvfølgelig mere rift om pladserne, men færgen sejler i pendulfart, og du skal nok komme hurtigt fra ø til fastland - eller den anden vej over. Hvis det blæser meget, eller hvis du er i tvivl om, hvorvidt færgen sejler, så kan du se færgens driftstatus lige her.

Hent app og se fartplan

Den seneste opdatering af MOLSLINJENS app betyder, at du kan se fartplanen for Fanølinjen i appen. Du kan både hente appen til iOS og Android.

Det praktiske

Hvis du gerne vil sikre dig en plads på FANØLINJENS færger, så er det en god idé at komme i god tid. Hvis du kører i personbil, på motorcykel, knallert, cykel eller er gående, så skal du blot dukke op 5 minutter før afgang. Hvis du kører i autocamper, i bus eller med forvogn, sættevogn eller vogntog eller kommer i en gruppe, så skal du møde op 15 minutter før afgang. 

Hvis du gerne vil betale med kontanter, så skal du senest komme en halv time før afgang.  

Hund og øvrige dyr

Hvis du rejser med din hund, kat eller andet kæledyr, kan du tage det med på Fanøfærgen. Du skal dog opholde dig på de markerede områder og sørge for at holde hund i kort snor og øvrige dyr i transportkasser eller bur. Du kan også lade dit kæledyr blive i bilen under overfarten. 

Er du dårligt gående eller handicappet?

Hvis du har brug for hjælp til at komme ombord på færgen, kan du kontakte FANØLINJEN på 70 25 10 25 senest 48 timer før din planlagte overfart. Du bedes desuden ankomme senest en halv time før afgang. 

Om Fanøfærgen

Der har været en færgebevilling mellem Fanø og Esbjerg siden 1699 og siden da har færger, terminal og overfart skiftet hænder et utal af gange. Hvis du er nysgerrig på historien om FanøLinjen/FanøFærgen, så kan du dykke lidt ned i den lige her.

Sommerhuse på Fanø

Hvis du stadig ikke har fundet et sommerhus at bruge din Fanøferie i, så kan du prøve at tage et kig på vores Last Minute-huse og se, om du kan finde et sommerhus til en ekstra skarp pris!

FANØLINJEN