Fanø Vesterland

Musikfestival på Fanø

Årets måske hyggeligste festival afholdes hvert år på Fanø - Kom med til Fanø Vesterland

Sommerliv og Fanø Vesterland 2021

Kom til Fanø og mærk kærligheden til musik, mad og mennesker, når øen forvandler sig til et sandt festivalparadis under den årlige tilbagevendende festival, Fanø Vesterland.

I år er noget helt specielt for Fanø Vesterland. Det er nemlig første gang, at der er musik på Fanø i mere end en enkelt skøn weekend. I sommeren 2021 ser Sommerliv nemlig dagens lys, og det spreder glæde hos mange. Sommerliv er enkeltstående koncerter under åben himmel i 14 dage midt i juli måned.

Ikke nok med det så ser sommeren også rigtig lys ud, og der er udsigt til, at Fanø Vesterland i den klassiske forstand også får lov til at blive afholdt i år. Det vil sige, at du kan komme til Sommerliv i uge 28 og 29 på Fanø, samt Fanø Vesterland 2021 d. 3. og 4. september. Så bliver sommeren 2021 alligevel fyldt  med den skønneste musik og festivalstemning – Ja, endda mere end den plejer på Fanø.

Musikken på Fanø Vesterland stræber efter at ramme det brede publikum med mange forskellige genrer. Der er plads til både nye og etablerede kunstnere, så publikum kan få musikoplevelser, de ikke havde regnet med.

 

Overnatning under festivalen 

Når der er musik på Fanø, sommervarme og ikke mindst festivalstemning, kan det være svært at slippe øen igen. Det er der heldigvis heller ikke nogen, der siger, at I skal. Det er nemlig oplagt at kombinere en weekend i festivalens tegn med en uge i et af Fanøs mange sommerhuse. Lej nogle cykler eller tag jeres egne med så der ikke er nogle begrænsninger for, hvor på øen I lejer et sommerhus.

I 2021 kan I som sagt også nyde musik i løbet af sommerferien til Sommerliv. Find et sommerhus, book jeres koncertbilletter og lad musikken samt solens stråler gøre resten.

Festival på Fanø

Fanø Vesterland er en helhedsoplevelse, hvor musik, mad og mennesker går op i en højere enhed. Med en vision om at være et rart sted at være for gæster, frivillige og ikke mindst også kunstnere har holdet bag Fanø Vesterland fanget Fanøs ånd og bragt den med ind i deres arbejde med Fanøs årlige festival. Kærligheden til øen kan mærkes i alle dele af festivalen og er tilmed en af Fanø Vesterlands fire værdier.

Festivalens mad og drikke bærer præg af et fokus på det lokale, økologi og bæredygtighed. Derfor er mange af madboderne og drikkevarerne på Fanø Vesterland og til Sommerliv fra lokale producenter og leverandører.

Find vej til festivalen

Hvis du har lejet et sommerhus til Fanø Vesterland, skal du et smut til Nordby ved Kikkebjergplantagen for at finde festivalpladsen. Kommer du med færgen fra Esbjerg, er det kun en lille gåtur på ca. 10 min. fra havnen – Så kunne det næsten ikke være nemmere.

Skal I til Sommerliv 2021, så er der en vigtig detalje i forhold til lokation. Sommerliv er nemlig allerede i år flyttet ud til den idylliske Fanøgård, som også er Fanø Vesterlands kommende hjem. Det betyder, at gåturen fra Fanø Færgen er lidt længere, men hvis I alligevel har lejet et sommerhus til sommeren, så gør det jo næsten ingen forskel.

Sommerliv adresse: Storetoft 11, 6720 Fanø

Fanø Vesterland adresse: Stadionvej 17, 6720 Fanø

Fanø Vesterland