Danibo Open 2023 / 4.-5.-6. juli

Fanø Golfturnering for 2 generationer

Golfturnering på Danmarks ældste og måske smukkeste golfbane; Fanø Golf Links. Invitér dit barn eller barnebarn med til en hyggelig golfuge med andre glade golfere.

Hvornår foregår det?

Turneringen foregår i uge 27 /4.- 5.- 6. juli 2023

Turneringsform

Over de tre dage spiller vi Foursome / Greensome / Bestball

Der bliver spillet i 2 lige store rækker, hvor det fælles handicap (hcp) er afgørende for, hvilken række, man tilhører.

Hvem kan deltage?

Turneringen er for 2 generationer - om man er i familie sammen er ikke en nødvendighed.

Et hold udgør 2 personer:

  • 1 forælder spiller sammen med 1 barn

eller

  • 1 bedsteforælder spiller sammen med 1 barnebarn

eller

  •  1 senior spiller sammen med 1 barn (ikke i familie)

Der er ingen alderbegrænsning, dog skal man kunne gå eller køre (i golfbil) 18 huller på under 4,5 time.

Max individuel hcp: 45

Max antal hold: 40

Hvad kan man vinde?

Danibo er sponsor for præmierne.

Præmierne offentliggøres løbende

Der er holdpræmier til en samlet værdi af kr. XXXX

 

Ekstra

Der vil være sociale arrangementer for holdene hver aften, også på træningsdagene i ugen forinden (læs mere om træningsdage længere nede). Nogle af de sociale arrangementer er puttingkonkurrencer, chippingkonkurrencer, brætspilsaften, aftenbadning i havet og minigolf.

Hvad koster det?

Matchfee pr. hold (2 personer) er kr. 1500,- incl. greenfee og frokost på turneringsdagene.

Hvordan tilmelder vi os?

Tilmelding sker gennem Fanø Vesterhavsbads Golfklub:

Tlf: 21294249 (telefontid mandag-fredag kl. 10-13) / mail: fvg@fanonet.dk 

Tilmelding skal ske senest 30 dage før turneringen med følgende oplysninger:

  • Fulde navn på begge deltagere
  • Alder på begge deltagere
  • Handicap og DGU-numre på begge deltagere
  • Den voksne deltagers telefonnummer

Træningsrunder inden turneringen

Har I brug for at afpudse formen og lære banen at kende inden turneringen, har I mulighed for dette.

Hvornår kan der trænes? lørdag 1/7 2023, søndag 2/7 2023 og mandag 3/7 2023

Adresse: Golfvej 5

Pris: 100 kr. pr. person pr. runde

Tilmelding til træningsrunder via Golfbox

Spørgsmål kan rettes til Fanø Vesterhavsbads Golfklub: Tlf: 21294249 (telefontid mandag-fredag kl. 10-13) / mail: fvg@fanonet.dk

Familiemedlemsskab / Fanø Vesterhavsbads Golfklub

Er I blevet forelsket i golfbanen på Fanø, så er der mulighed for at tegne et særligt familiemedlemskab. I kan læse mere om medlemskabet her.

 

Fanø Golf Links

Lej sommerhus eller ferielejlighed til Danibo Open

Find overnatning på Fanø

Vi vil rigtig gerne hjælpe jer med at finde et dejligt sted at bo, mens i spiller golf. Vores udvalg af sommerhuse spænder fra smukke, idylliske sommerhuse helt ned til vandet eller bynære, komfortable ferielejligheder. Der kan være rift om sengepladserne i ugen for Danibo Open, og det er derfor en rigtig god idé at være ude i god tid, så I kan være sikre på at have et sted at bo.

I kan finde overnatning i Fanø Bad, hvor turneringen finder sted, men det er også en mulighed at bo i en af vores andre ferieområder som Sønderho eller Rindby. Der er ca. 13 km fra øens sydligeste by til øens nordligste by.

For at komme til Fanø skal i med Fanøfærgen fra Esbjerg. Færgen sejler direkte til byen Nordby, og sejladsen varer kun 12 minutter. Se færgeplanen her.


Spisesteder på Fanø

Frokosten er med i prisen for turneringen, men det kunne jo være at I gerne vil opleve Fanøs spisteder i løbet af aftenen. Og der er rigtig meget godt at vælge i mellem. Tag et kig på listen over Fanøs spisesteder her.


Aktiviteter på Fanø - når I ikke spiller golf

Hvis I får lyst til at opdage mere af øen, når I ikke er til golfturnering, så er der et hav af sjove, spændende og anderledes oplevelser på den lille ø i Vadehavet. En af de helt store oplevelser er netop Vadehavet, der i 2014 blev optaget UNESCO's verdensarvsliste, hvilket i store hele betyder, at det er en del af den danske natur, der har en helt særlig betydning for menneskeheden grundet den enestående natur. Vadehavet og de små øer i Vadehavet er hjemsted for en lang række dyr, og flere af dem kan I opleve, hvis I begiver jer på en tur ud til havet. Sælerne er nemme at spotte, når de ligger på sandbankerne, og i løbet af de køligere måneder kan mange tusinder af trækfugle ses, når de mellemlander for et måltid mad, inden deres rejse fortsætter længere ned sydpå i Europa og Afrika. 

Hvis I medbringer cyklen, så er Fanø og dens alsidige natur helt perfekt til en cykelferie. Der er flere optegnede ture rundt på øen, og mange steder finder I gode forhold til cyklister i form af cykelstier og afmærkede cykelruter. Det er en nem måde at komme rundt med cyklen, og især når øen er godt besøgt, da I ikke skal tænke på parkering, men bare kan sætte cyklen ved cykelparkeringerne. 

I kan kombinere Danibo Open med en ekstra aktiv ferie, hvor der både kan blive plads til vandreture, surfing og andet vandsport. Læs gerne mere her.