Sommerhus uge 26

Tyvstart på sommerferien og besøg Fanø i uge 26

Tag hul på sommeren før alle andre

Ventetiden frem mod årets sommerferie kan føles uendelig. Sommerferien glimter ude i det fjerne, og vi arbejder os langsomt frem mod den skridt for skridt. Måske I allerede har pakket kufferten og er smuttet afsted flere gange i jeres drømme. Men det behøver ikke at være på den måde. Skynd jer ud af starthullerne og stik af til Fanø allerede i uge 26! Her får I en forsmag på sommerferien, og I får den uden lange køer til iskioskerne, kamp om pladserne på stranden og overbookede færgeafgange. Her skal I kun tænke på, hvilken bog I vil dykke ned i i dag, og hvilken drink I skal nyde på terrassen om aftenen. Det er ferie...

 

Sommerhus i uge 26

Oplev Fanø i fuld flor uden forstyrrelser

I uge 26 kan I opleve Fanø fra den bedste side. Her får I alt det, vi elsker ved både høj- og lavsæson. I uge 26 rammer I nemlig ned lige der, før det hele tager fart. Det betyder helt enkelt, at I får den danske sommer med solskin og strandture uden at øen er så fyldt med turister, at I ikke kan undgå at cykle slalom ned gennem hovedgaden. Det, at der er få der vil tage afsted i den tidlige del af sommerferien, har flere fordele. En ting er, at bylivet ikke er blevet overfaldet af turister, men det er også nemmere at få netop det sommerhus, som er jeres favorit. Samtidig er sommerhusene også billigere, da efterspørgslen er lavere.

Ø-ferie er sommerferie

Ø-ferier er et oplagt bud på en sommerferie. I de små øsamfund kan I zone ud fra jeres normale hverdag og træde ind i et ferieliv, hvor dagene hurtigt flyder sammen, og hvor skole bliver skiftet ud med sodavandsis, arbejde med aftenbadning og støvsugning med sommerfugle, der lander lige der på jeres hånd. Så snart I stiger om bord på færgen, er det som om, at I ikke kun sejler ud fra Esbjerg havn, men I sejler også væk fra alle jeres normale pligter. Man kan måske frygte, om en ø-ferie kan blive for lille, men det er sjældent tilfældet. Øerne har ofte deres helt egen kultur, og her er Fanø ingen undtagelse i både Sønderho og Nordby. Oven i det har I aldrig langt til den nærmeste strand, og I kan se både sol op- og nedgange.

 

Sommerferie i børnehøjde

Sommerferien er børnenes ferie lige så meget, som det er forældrenes. Her bliver alle normale regler parkeret for en stund, og nu kan de løbe rundt i bare tæer og badebukser i en uge uden at der bliver forventet andet af dem. Her kan Fanø være et paradis for dem, for her er sandstrande, græsmarker og skovarealer, hvor de kan skyde alt deres energi af. Som barn kan tiden føles uendelig til at, at de voksne er klar til at rejse afsted. Startskuddet til skolernes sommerferie er for længst lydt, før også de voksne går på ferie, og det kan virke som en prøvelse i kedsomhed, før familieferien kommer og overtager. Tager I afsted i uge 26 kan det derfor føles som en befrielse for den yngste del af familien, og det vil garanteret blive taget i mod med åbne arme.

Oplevelser på Fanø

Fanø vælter sig i oplevelser, og I skal bare komme og plukke præcis dem, der tiltaler jer. Om I er til action eller afslapning, fart eller fordybelse, kan I finde det på Fanø. I kan få vind i håret, når I flyver over Vesterhavets bølger på surfbrættet, sandbankerne i en Blowkart eller under trækronerne på en mountainbike. I kan opleve jer klogere på Fanø kunstmuseum, i Hannes Hus eller på Fanø Skibsfarts- og dragtmuseum. I kan danse og grine jer gladere på Realen. Alt sammen har åben i uge 26 og venter kun på at byde jer velkomne.

Ferieinspiration

Her får du et par genveje til din lange fanøferie. Du kan læse om gode spisesteder, fede seværdigheder og muligheder for at holde en aktiv ferie på Fanø!

Det sker på Fanø