Sommerhus med havudsigt på Fanø

Hvad kan gøre en ø-ferie endnu vildere? Hvis du er glad for havet, så er et sommerhus med havudsigt det perfekte valg.

Et sommerhus er langt fra bare et sommerhus. Du kan finde sommerhuse med indhegnet grund, der er oplagte, hvis du skal afsted med en eller flere hunde, du kan finde børnevenlige sommerhuse, hvor der venter sandkasse og gyngestativ, så de yngste i flokken kan hygge sig med leg, mens du ruller grillen i stilling. Der er sommerhuse, hvor der er fuld smæk på luksusfølelsen med spa og sauna, og der er huse, hvor du har adgang til din helt egen swimmingpool. Og så er der selvfølgelig sommerhuse med havudsigt.


Hvorfor vælge et sommerhus med havudsigt?

Ja, det er der selvfølgelig mange gode grunde til, hvor den vigtigste selvfølgelig er, at du gerne vil gå i seng - og stå op - til det bølgende hav. Fanø er af gode grunde omgivet af hav, så saltvand er bestemt ikke en mangelvare. Det er dog en helt speciel oplevelse altid at have havet inden for synsvidde og med kyst hele vejen rundt, er der heldigvis god mulighed for at få fingrene i et sommerhus med havudsigt, når du lejer et sommerhus på Fanø.  

Sommerhuse med havudsigt

Billige sommerhus med havudsigt

Hvad koster sådan et labert hus med havudsigt så? Havudsigt er ikke nødvendigvis lig med, at sommerhuset koster en bondegård at leje. Der findes sommerhuse i mange prislejer, så det gælder bare om at kigge udvalget igennem og finde det, der både taler til dig og din pengepung.

Sommerhusferie med ekstra luksusfølelse

For nogen er den vildeste luksus, de kan forestille sig et sommerhus med spa, sauna og egen pool. For andre er det, når andre laver morgenmaden for dem. For andre igen er et sommerhus med havudsigt det, der skal til. Hvis du tilhører den sidste gruppe, så er det oplagt at holde godt øje med denne side. At vågne til havet og gå i seng til dets brusen, det er noget, der giver perspektiv, tankero og en følelse af at være en del af noget større. 

4 gode grunde til at booke et sommerhus med havudsigt

  • Et sommerhus med havudsigt lader dig vitterligt sige godmorgen og godnat til havet
  • Du kan gå ned til stranden iført morgenkåbe og nyde din morgenkaffe med tæerne begravet i sandet
  • Hvis du er en vandhund, er det ganske praktisk at have din legeplads inden for rækkevidde
  • Hvis du er glad for en frisk ravjagt, så er du garanteret en VIP-plads, når blæsten har været godt i gang.