Deltag i vores adventskalender!

I hele december kan du hver advent åbne en låge i vores adventskalender


Vi lover dejlig underholdning og gode præmier hver uge!

Du skal bare vælge en låge, udfylde et par felter, spille et lille spil - og så kan det være, at du er heldig og går fra siden med en dejlig præmie på vej. Hvis du ikke vinder noget, er du stadig med i den store konkurrence om et gavekort på 3.500 kroner til Danibo - Fanø Sommerhusudlejning. 

Vi vil selvfølgelig blive meget glade, hvis du også vil tilmelde dig vores nyhedsbrev. Det gør du lige her.

Første låge kan åbnes søndag d. 2. december!

Hvad kan du bruge gavekortet på?

Du kan bruge gavekortet til en sommerhusferie på Fanø. Med sin unikke ø-stemning tilbyder Fanø noget helt specielt. Du kan næsten mærke, hvordan hjertet og åndedrættet falder til ro, når du træder af færgen. På Fanø foregår alt i dit eget tempo. Fokus er på frisk luft, skøn natur, det brusende hav, samvær, nærvær og afslapning. 

 

Tag et smugkig på vores skønne sommerhuse

Retningslinjer

Du kan deltage én gang hver uge. Du deltager ved at åbne en låge, udfylde navn og e-mail-adresse og spille det spil, der gemmer sig bag lågen. Det er sjovt og let - og måske går du endda fra spillet en præmie rigere. Når du udfylder felterne med dit navn og din e-mailadresse, giver du os lov til at sende dig en påmindelse, hver gang en ny låge bliver aktiveret i vores adventskalender. Hvis du bare ikke kan få nok af os, kan du også takke ja til at modtage vores nyhedsbrev, der bliver udsendt to gange om måneden.

Når du har åbnet en låge, er du automatisk med i vores hovedkonkurrence om et gavekort på 3.500 kroner til Danibo - Fanø Sommerhusudlejning. Hver gang du deltager i adventskalenderen, får du et ekstra lod og kan på den vis have op til fire lodder, når vinderen af hovedpræmien bliver udtrukket mellem jul og nytår. 

Gavekortet kan ikke omveksles til penge.

Hvad bruger vi dine data til?

Vi bruger dem udelukkende til at sende dig information, hver gang du kan åbne en ny låge i vores adventskalender. Derudover får du et afsluttende nyhedsbrev, hvor vi igen spørger, om du vil modtage vores nyhedsbrev. Hvis du ikke framelder dig adventskalenderen ved afslutningen, vil du modtage en teaser for næste års julekalender, når den tid nærmer sig. Efterfølgende vil dine data bliver slettet.