Husbeskrivelserne

Standardhuset indeholder en møbleret stue, hvoraf køkkenet som regel udgør en del.

Hvor intet andet er anført, er alle feriehusene udstyret med følgende:

  • Køkkenet: V/K vand, køleskab (ofte med en lille fryser), kaffemaskine, elkomfur samt bestik, service og køkkengrej til mindst det antal personer, som må bebo huset.
  • Badeværelset: V/K vand, bruser, håndvask og vandskyllende toilet.
  • Soverum: Sengetøj (rullemadrasser, hovedpuder og dyner)
  • I øvrigt: Elektrisk lys og opvarmning (også selvom brændeovn er anført), støvsuger og TV. Terrasse med havemøbler og parkeringsmulighed.

Afstandsangivelse
Den omtrentlige afstand til strand og nærmeste indkøbsmulighed er angivet som fugleflugtslinje.
Vi gør opmærksom på, at afstandsangivelsen til nærmeste indkøbsmulighed forholder sig til sommersæsonen.
Da nogle forretninger vælger at holde lukket uden for sæsonen, kan den faktiske afstand på denne tid af året være længere.

TV, radio og CD-afspiller
I nogle sommerhuse forefindes satellit-tv. Det betyder, at der oftest, dog ikke altid, kan modtages f.eks. ARD, ZDF, N3, RTL, RTL2, SAT1, PRO7, DSF, Sky News, CNN og mange andre.

Ved kabel-tv menes grundpakken. Den indeholder: DR1, DR2, DRK, DR Update, DR Ramasjang, DK4, Infokanalen, TV2, TV Syd, TV3, Kanal 5, Svt1, Svt2, TV4, NRK1, ARD, ZDF, NDR, RTL, 3SAT, SAT1, PRO7, VOX

Danibo garanterer aldrig, at der kan modtages bestemte tv-kanaler. På grund af atmosfæriske forstyrrelser må der regnes med forringet billedkvalitet, ligesom modtagelsen kan være forringet i kraftigt regn- eller stormvejr.

Vi henstiller til, at lejerne ikke ændrer indstillingen af kanaler, parabol og receiver. I givet fald kan vi se os nødsaget til at rekvirere en montør til genindstilling for lejers regning.

DVD, Video, radio og CD-afspillere er uden garanti.

Brændeovn og pejs
Ved brændeovn eller kamin forstås en lukket støbejernsovn evt. med glas i lågerne. Af hensyn til gnister skal lågerne skal altid holdes lukket, når der fyres. En pejs er oftest åben og muret.

Lejer skal selv købe brænde. Træ fra stranden må ikke benyttes, da det er saltholdigt og danner løbesod.

Husdyr
Såfremt husdyr er tilladt, vil det i husbeskrivelsen være angivet med "J" for ja, og der må kun medbringes ét husdyr, f.eks. én hund eller én kat.

Vi gør opmærksom på, at husdyr ikke må komme op i møbler og senge. Vi beder også om forståelse for, at ferieboligen skal rengøres for hunde-/kattehår inden afrejse. Dette er af hensyn til de næste lejere og husejeren.

Danibo forbeholder sig retten til at opkræve et ekstra gebyr, såfremt vi konstaterer, at der har været husdyr i møbler og/eller senge, og dette kræver ekstra rengøring.

Efterlad aldrig hunden eller katten alene i ferieboligen! Lejer hæfter for eventuelle ridser, kradsemærker, pletter på gulve og møbler.

Hunde må gerne tages med på stranden, men ifølge dansk lovgivning skal de føres i snor. Også på feriehusets grund skal hunden være i snor af hensyn til vildt og naboer i øvrigt.

Overfor parkeringspladsen ved Pælebjerg i Fanø Klitplantage er etableret en indhegnet hundeskov på 6 ha. Her skal hunden ikke være i snor, såfremt ejeren har fuld kontrol over den, og den ikke er til gene for andre.

Allergi
Danibo kan ikke garantere, at der i ferieboliger, hvor husdyr ikke er tilladt, aldrig har været husdyr. Således er der stadig en risiko for, at allergi kan bryde ud.

Vi opfordrer derfor vores gæster med allergiproblemer til at kontakte os for nærmere oplysninger, uden at vi dog kan holdes ansvarlige for problemet.